A Fuzhou Feihua Optoelectronic Technology Co., Ltd. 1989 óta gyárt kiváló minőségű objektíveket, elsősorban zárt láncú video megfigyelőrendszerek kameráihoz. Az objektívek előállításánál a legmodernebb finommechanikai berendezéseket alkalmazzák a kiváló minőség elérése érdekében. Magasan képzett mérnökök munkájának köszönhetően folyamatos fejlesztés és állandó kimagasló minőség jellemzi a termékeket, melynek köszönhetően az objektívek minimális képtorzítással, és magas színhűséggel rendelkező képeket továbbítanak.

A kamerarendszerek egyik legfontosabb és legkritikusabb alkotóeleme az objektív. A kamerák önmagukban mit sem érnének megfelelő minőségű objektívek nélkül. A kamerák elektronikái az objektívek által képzett képeket dolgozzák fel. Az objektívek biztosítják, hogy a kamerák adott távolságban, látószögben és fényviszonyok között megfelelő minőségű, éles képet alkossanak. A video kép minőségéhez az objektív jellemzői ugyanolyan fontosak, mint a kamera adottságai.

A szigorú gyártási technológiának köszönhetően a gyártó ISO9001:2000 minősítéssel is rendelkezik. Termékeik hatékonyan ötvözik a magas minőséget a versenyképes árral. A cég együttműködése a világ vezető CCTV gyártóival lehetővé tette, hogy szinte mindegyik kamerához gyárt a Feihua objektíveket. A termékek közt ugyanúgy megtalálhatók a panelkamera objektívek, mint a C/CS foglalatba illő objektívek normál vagy széles látószöggel, illetve teleobjektív változatban is. A választékot teljessé téve az objektívek fókuszának és íriszének működése szerint is az összes variáció fellelhető. Akár fix, kézzel változtatható vagy motoros fókuszú, akár fix, kézi állítású, DC vezérelt, video vezérelt vagy motoros íriszű objektívre van szükség, a széles termékválasztéknak köszönhetően minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő objektívet. A változtatható fókuszú objektívek látószög tartományát a gyártó úgy választotta meg, hogy az teljesen lefedje a gyakorlatban legtöbbször használt objektívek fókusztávolság tartományát.

Számos gyártó termékeivel ellentétben a Feihua objektívek mindegyikében üveglencsék találhatóak. A Feihua optikák alkalmazása ideális állandó vagy változó fényviszonyú területeken is, beltérben vagy kültéren egyaránt.

Minden Feihua termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

Ha e-mailt szeretne kapni Akciókról, Újdonságokról, küldje el e-mail címét:
Fenti célból hozzájárulok e-mail címem kezeléséhez. Tájékoztató...