Telepítő-viszonteladó feltételek
Partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki termékeinkkel kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet végez. Szerződést kötünk partnereinkkel, mely szerződésben rögzítjük a jól működő üzleti kapcsolat feltételeit. A szerződéshez szükséges a cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány.

A szerződés feltétele a folyamatos vásárlás telepítés-továbbértékesítés céljára.

Partnereink kedvezményes árakon vásárolhatnak, átutalással fizethetnek és igény esetén kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Hatékony technikai támogatást biztosítunk, melynek keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és üzembe helyezési kérdésekben is segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást tartanak.

Területi képviselet
Folyamatosan építjük értékesítő hálózatunkat, melynek célja, hogy az ország minden részén a vásárlók könnyedén, minél közelebbről hozzájuthassanak termékeinkhez. Ennek érdekében Területi Képviselőket keresünk, akik saját körzetükben továbbértékesítik termékeinket.

Területi Képviselő partnereinket különleges kedvezményekben részesítjük és nagyban segítjük értékesítési munkájukat. Műszakilag felkészítjük a személyzetet, egyedi oktatásokat, termékbemutatókat tartunk és folyamatos technikai segítséget biztosítunk.

Területi képviselethez Területi Képviselői szerződést kötünk. A szerződés célja a jól működő üzleti kapcsolat biztosítása. A szerződés feltétele műszakilag felkészült személyzettel üzemelő szaküzlet.

További Partneri és Területi Képviselői információk:
partner@delton.hu


Vissza